Verdien automatisch geld met een thuisbatterij

 • Profiteer van schommelende energietarieven.
 • Verdien tot wel € 1872 per jaar.
 • Terugverdientijd van 4 – 6 jaar.
 • Wij zijn partner van Bliq, Enphase en Growatt.
 • Een installatie waar je ‘u’ tegen zegt (beoordeling 9.7 / 10).

Krijg nu tijdelijk 21% btw terug

Onze klanten?
Die zijn superblij!

Een thuisbatterij, wat is dat eigenlijk?

Een thuisbatterij is net als elke andere batterij, maar dan groter en intelligenter. We installeren deze bij jou thuis en verbinden de thuisbatterij met je meterkast en energiecontract. Indien aanwezig, koppelen we de thuisbatterij ook met je zonnepanelen en laadpaal.

Dankzij een slimme energiemanager laadt de thuisbatterij automatisch op met voordelige energie en je gebruikt of levert energie terug wanneer de prijzen hoog zijn. Zo verdien je moeiteloos geld. Handig, toch?

Maximaal verdienen? Handel op de energiemarkt.

Je thuisbatterij kan snel rendement opleveren door automatisch te handelen op de energiemarkt. Gedoe? Nee hoor, want alles gaat automatisch dankzij onze slimme systemen. Om te kunnen handelen op de energiemarkt (zowel EPEX als onbalans) heb je een thuisbatterij, een geschikt dynamisch energiecontract en een energiemanager nodig. Het goede nieuws: wij bieden een totaaloplossing aan.

Handelen op de energiemarkt? Je hebt drie dingen nodig:

Thuisbatterij
Een thuisbatterij doet eigenlijk niets anders dan energie opslaan. Wij werken met verschillende A-merken en hebben zo altijd een thuisbatterij die goed bij je past.
Energiemanager
De Bliq Energiemanager is een apparaat dat je thuisbatterij automatisch aanstuurt om op te laden bij lage energieprijzen en te ontladen bij hoge prijzen.
Dynamisch energiecontract
Met een geschikt energiecontract kan je profiteren van schommelende energieprijzen en de onbalansmarkt. Je verdient door je batterij slim te laden en ontladen. Wij adviseren je over het ideale contract voor jouw situatie.

Alleen maar A-merken

Wij zijn gecertificeerd adviseur en installateur van meerdere A-merken apparatuur. Zo kunnen we je altijd onafhankelijk adviseren over jouw ideale set-up.

Vanaf 5 kW opslag
Growatt Batterij + Bliq Energiemanager
 • Handelen met dynamisch contract: ja
 • Handelen op de onbalansmarkt: ja
 • Slim laden: ja
 • Noodstroom: ja
 • Te combineren met of zonder zonnepanelen
Vanaf 3,5 kW opslag
Enphase Batterij
 • Handelen met dynamisch contract: Q2 2024
 • Handelen op de energiemarkt: Q2 2024
 • Slim laden: Q2 2024
 • Noodstroom: nee
 • Ideaal i.c.m. Enphase zonnepanelensysteem

Advies en installatie met 100% tevredenheidsgarantie

Ons geheim voor meer dan 100+ 5-sterren reviews? Deskundig advies, vrijblijvende offertes, gratis voorinspectie en een soepele installatie binnen één dag. Zo doen we dat!

1

Altijd eerlijk advies

We bespreken jouw situatie – telefonisch of bij je thuis. Kan jij profiteren van een thuisbatterij? Dan stellen we een vrijblijvende offerte op.

2

Installatie door onze experts

Ben je akkoord met de offerte, dan zorgen onze toppers van installateurs dat alles werkt, inclusief een slimme samenwerking met je andere duurzame energiesystemen in je huis.

3

Hulp met BTW teruggave

De overheid geeft je de mogelijk om 21% BTW terug te krijgen op de thuisbatterij als je die gebruikt met een dynamisch energiecontract. Wij helpen je om dit te verzilveren. Wel zo makkelijk!

Thuisbatterij & Meer

Denk je aan een thuisbatterij? Dat is een slimme stap! Maar er is meer dan alleen een thuisbatterij. Om echt te besparen op je energierekening en voorbereid te zijn op de toekomst, is het belangrijk dat je thuisbatterij onderdeel wordt van jouw ‘Slimme EnergiePlan’.

Met jouw Slimme EnergiePlan bedoelen we het slim samenwerken van je laadpaal, energiecontract, zonnepanelen, energiemanagementsysteem, warmtepomp en thuisbatterij.

Klinkt dat ingewikkeld? Geen zorgen, wij helpen je graag! Onze adviseurs staan klaar om je door het hele proces te loodsen. Samen zorgen we ervoor dat jij niet alleen je thuis stroom op kan slaan, maar ook de juiste keuzes maakt om klaar te zijn voor de toekomst. Zo ben je bijvoorbeeld goed voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling en een gasloze toekomst.

Plan een gratis adviesgesprek

Jouw EnergiePlan voor de toekomst

Op zoek naar eerlijk advies of direct een offerte?

Onze adviseurs staan voor je klaar met een schat aan kennis over thuisbatterijen, energiemanagers en dynamische energiecontracten. Samen ontdekken we hoe jij optimaal kunt profiteren.

Vraag maar raak

Heb je nog vragen? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Hoe kan ik geld verdienen met een thuisbatterij?

  Om optimaal te verdienen met je thuisbatterij, is het belangrijk deze op te laden met gratis energie van jouw zonnepanelen of goedkope energie van het net. Met een dynamisch energiecontract kunnen energieprijzen elk uur veranderen. Onze Bliq Energiemanager helpt je hierbij: het laadt jouw batterij automatisch op wanneer de energie het goedkoopst, of zelfs gratis is. Hier zijn de manieren waarop je vervolgens geld kunt verdienen:

  • Gebruik goedkope energie: Je kunt de opgeslagen goedkope energie zelf gebruiken wanneer de prijzen hoog zijn. Onze Bliq Energiemanager regelt dit automatisch voor je.
  • Verkoop energie terug aan het net: Wanneer de energieprijs hoog is, kun je de energie uit jouw batterij terugleveren aan het net. Dit wordt ook wel ‘handelen op de EPEX’ genoemd. Ook dit wordt automatisch geregeld door de Bliq Energiemanager.
  • De onbalansmarkt: Energiebedrijven kunnen je betalen voor het gebruik van de capaciteit van jouw batterij om het energienet in balans te houden. Dit biedt een extra manier om geld te verdienen met jouw thuisbatterij, en weer, onze Bliq Energiemanager handelt dit automatisch voor je af.
 • Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig?

  Wil je automatisch handelen op de energiemarkt? Ga dan voor een grote opslagcapaciteit. Zo verdien je meer aan schommelingen in energieprijzen, omdat je meer volume (in kWh) kunt laden en ontladen.

 • Als er stroomuitval is, kan ik dan gebruik maken van de thuisbatterij?

  Een thuisbatterij kan zeker dienen als een noodstroomvoorziening om te voorkomen dat je zonder stroom komt te zitten tijdens een stroomuitval. Wanneer er een stroomstoring optreedt, kan een thuisbatterij jouw huis en aangesloten apparaten tijdelijk voorzien van stroom. Hierdoor blijven belangrijke apparaten zoals verlichting, koelkasten en beveiligingssystemen werken.

  Let op: niet iedere thuisbatterij is geschikt als noodstroomvoorziening. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de beste optie voor jouw situatie.

 • Zijn er subsidies voor thuisbatterijen?

  Momenteel zijn er geen subsidies voor een thuisbatterij. Het Nationaal Warmtefonds biedt wel de optie aan om een lening tegen een lage rente te krijgen voor de aankoop van een thuisbatterij. Ook kan je 21% BTW terugvragen als je de batterij gebruikt in combinatie met een dynamisch energiecontract.

Staat je vraag er niet tussen?

Geen zorgen! Neem gemakkelijk contact met ons op.

010 318 2860
Op werkdagen van 8:00 tot 17:00
info@returnonenergy.nl
Mailen mag altijd
1 van 3
Woonsituatie

Dit is slechts een indicatie. Wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte? Neem alsjeblieft contact op.

2 van 3
Verbruik
😄 Dankjewel! Met [bewoners] heb je een gemiddeld verbruik van:
[verbruik] kWh
Dit is ideaal voor zonnepanelen!
Vul je naam en e-mailadres in om direct je mogelijke opbrengsten te zien:
Opbrengst
Je hebt [aantal] zonnepanelen nodig om je verbruik van [verbruik-kwh] op te wekken.
* berekening op basis van panelen van 430 Wp
Zon en bliksem pictogram
Daarmee ga je
[besparen-per-jaar] besparen
Berekening: €[besparen] = kWh * €0,28 (het gemiddelde stroomtarief)
Spaarpot pictogram
Hierbij moet je denken aan een investering [investering] die je terugverdient in slechts [tijd]
Certificaat pictogram
Klinkt goed toch?
Vraag direct een offerte aan
Contact met een specialist

Vraag hier een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

📱 Bel zelf: 010 318 2860

We kunnen je ook terugbellen
Bel mij terug
Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op. Het versturen van de mail is helaas niet gelukt. Neem contact met ons op. Alvast bedankt

✉️ mail zelf: advies@returnonenergy.nl

Mail mij terug
Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op. Het versturen van de mail is helaas niet gelukt. Neem contact met ons op. Alvast bedankt