Haal ook het maximale rendement uit jouw dak

 • Verlaag slim je energierekening met zonnepanelen
 • Eerlijk en onafhankelijk advies voor jouw dak
 • Je beste duurzame investering, ook met terugleverkosten
 • Binnen 4 weken geïnstalleerd
 • Een installatie waar je ‘u’ tegen zegt (beoordeling 9.7 / 10)
Installatiedag

Snelste terugverdientijd ooit

Onze klanten?
Die zijn superblij!

Zijn zonnepanelen iets voor jou?

Heb jij een eigen huis en wil je minder betalen voor je stroom? Dan zijn zonnepanelen een hele slimme keuze. Je maakt dan gebruik van de zon om gratis stroom te krijgen van je eigen dak. Wie wil dat nu niet? Ook met terugleverkosten van je energieleverancier zijn zonnepanelen je allerslimste investering om maximaal te besparen.

Doe de dakscan
In 1 minuut weet je het!

Daarom
zonnepanelen

Met zonnepanelen ben je lekker duurzaam bezig en bespaar je slim op je energierekening. Klinkt goed toch?

Een lagere energierekening
Geniet van gratis zonnestroom en verminder je afhankelijkheid van dure stroom van je energieleverancier.
Supersnelle terugverdientijd
Je gemiddelde terugverdientijd is 4 tot 5 jaar. Inclusief terugleverkosten. Daarna is alle opgewekte stroom pure winst, wat oploopt tot tienduizenden euro’s.
Je huis wordt meer waard
Met zonnepanelen verbeter je je energielabel. Dat betekent dus meer geld als je je huis ooit verkoopt.
Direct zelf gebruiken, salderen of opslaan
Gebruik de opgewekte stroom direct, verreken met je jaarlijkse stroomverbruik (salderen), of sla het op in een thuisbatterij voor als de zon niet schijnt.

Alleen maar A-merken

Bij de aanschaf van zonnepanelen zijn twee dingen belangrijk: de investering en de verwachte energieopbrengst. Wij bieden alleen producten van topmerken, zodat al onze klanten gegarandeerd het maximale rendement uit hun dak krijgen.

Écht eerlijk advies en een soepele installatie

Ons geheim voor meer dan 100+ 5-sterren reviews? Deskundig advies, vrijblijvende offertes, gratis voorinspectie en een soepele installatie binnen één dag. Zo doen we dat!

1

Jouw wensen en dak leren kennen

We luisteren naar je wensen, bestuderen je dak op afstand en maken een plan waarmee jij maximaal gaat besparen.

Koen van der Mark
Klantmanager
2

Opbrengst berekening

Met onze slimme ontwerpsoftware berekenen we zeer nauwkeurig hoeveel stroom er uit jouw dak zal komen.

3

Gratis voorinspectie

We komen langs, helemaal gratis, om de situatie goed met elkaar te bekijken. Hierna ontvang je de definitieve offerte.

4

Installatie door onze experts

Ben je akkoord met de definitieve offerte, dan installeren onze toppers van installateurs alles in 1 dag en gaan pas weg als je stroom opwekt van je eigen dak.

5

Service en verduurzaming

Ook na installatie zijn we er voor je. Voor service en verdere verduurzaming van je huis kan je altijd bij ons terecht.

Waarom kozen al
meer dan 10.000 klanten
voor Return on Energy?

Gemiddelde beoordeling: 9,7
Klanten beoordelen ons advies en de installatie gemiddeld met een 9,7. Daar zijn we super trots op!
Het beste systeem voor jouw dak
Wij maken een plan op maat voor jouw dak. Daarmee haal je veel meer rendement uit je dak dan met de standaard pakketten van andere aanbieders.
Gecertificeerde installateurs
Voorkom problemen met onze 100% gecertificeerde en veilig werkende teams. Er zijn veel cowboys in de markt, dus let goed op ‘wie je op je dak haalt’.

Zonnepanelen & Meer

Denk je aan zonnepanelen? Dat is een slimme stap! Maar er is meer dan alleen zonnepanelen. Om echt te besparen op je energierekening en voorbereid te zijn op de toekomst, is het belangrijk dat je zonnepanelen onderdeel wordt van jouw ‘EnergiePlan’.

Met jouw EnergiePlan bedoelen we het slim samenwerken van je laadpaal, energiecontract, zonnepanelen, energiemanagementsysteem, thuisbatterij en warmtepomp.

Klinkt dat ingewikkeld? Geen zorgen, wij helpen je graag! Onze adviseurs staan klaar om je door het hele proces te loodsen. Samen zorgen we ervoor dat je direct het maximale rendement van je eigen dak haalt, maar ook de juiste keuzes maakt om klaar te zijn voor de toekomst. Zo ben je bijvoorbeeld goed voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling, elektrisch rijden en een gasloze toekomst.

Plan een gratis adviesgesprek

Jouw EnergiePlan voor de toekomst

Bereken je besparing

Wil je weten hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen?

Doe de dakscan
In 1 minuut weet je het!

Vraag maar raak

Heb je nog vragen? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?
  • Minder uitgeven aan energie: Met zonnepanelen op je dak kun je zelf stroom maken. Dit betekent dat je minder hoeft te betalen voor je energie. Je kunt de zonne-energie gelijk gebruiken, bewaren voor later, of zelfs terugverkopen aan het net.
  • Goed voor de aarde: Zonnepanelen helpen bij het maken van schone energie. Dit is beter voor het milieu omdat we minder afhankelijk zijn van olie en gas. Zo stoten we ook minder slechte gassen uit. Door zonnepanelen te gebruiken, help je mee aan een betere wereld.
  • Je huis wordt meer waard: Als je zonnepanelen installeert, gaat de waarde van je huis omhoog. Dit komt doordat je huis een beter energielabel krijgt. Vooral bij kleinere huizen maakt dit een groot verschil. Het gaat hierbij meer om hoe groot de zonnepanelen zijn dan hoeveel stroom ze opwekken.
  • Minder afhankelijk van energiebedrijven: Als je zelf stroom opwekt, heb je minder last van de wisselende energieprijzen. Je bent dus minder afhankelijk van de energiebedrijven en de schommelingen in de markt.
  • Een slimme investering: Investeren in zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu en je portemonnee, maar het levert ook nog eens een mooi rendement op. Je verdient je investering meestal binnen 4 tot 6 jaar terug, en omdat zonnepanelen ongeveer 25 jaar meegaan, kun je er veel voordeel uit halen.

  Samengevat: Kiezen voor zonnepanelen betekent niet alleen dat je helpt het milieu te beschermen en minder voor energie betaalt, maar het is ook een slimme financiële keuze die je woning meer waard maakt en je meer onafhankelijkheid geeft.

 • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Als je overweegt zonnepanelen op je dak te zetten, is het allereerst belangrijk om te weten of het dak wel van jou is. Als je een huurder bent, kan je misschien iets regelen met de eigenaar van je woning. Ben je zelf de eigenaar, dan kijken we naar een paar dingen om te zien of je dak geschikt is voor zonnepanelen. We letten op hoe groot je dak is, wat voor materiaal er op je dak ligt, of je dak sterk genoeg is, in welke staat je dak verkeert, hoe je dak ligt ten opzichte van de zon, en hoe schuin je dak is. Zo zorgen we ervoor dat jij een optimaal zonnepanelensysteem krijgt voor het maximale rendement van jouw dak.

 • Zijn zonnepanelen nog wel voordelig?

  Ja, zonnepanelen zijn voor bijna iedereen nog altijd een topkeuze. Ze zijn niet alleen goed voor de planeet, ze zijn ook goed voor je bankrekening. Ze gaan zo’n 25 jaar mee. Omdat je de kosten er al na 4 tot 6 jaar uit hebt, profiteer je daarna van gratis, groene stroom. Van de stroom die je zelf opwekt, gebruik je ongeveer 30% meteen. Handig, want voor die stroom hoef je niet te betalen aan een energiebedrijf. Het slimste is om de stroom die je opwekt gelijk te gebruiken of op te slaan in een thuisbatterij voor als de zon niet schijnt. Zo bespaar je nog meer, vooral als regels rondom terugleverkosten en de saldering veranderen.

 • Hoe kies ik een betrouwbare installateur?

  Voordat je kiest voor een installateur van zonnepanelen, is het slim om eerst te kijken naar hun keurmerken of certificaten. Een belangrijk keurmerk is de InstallQ-certificatie, speciaal voor installateurs die werken met elektra en zonnepanelen (ook wel PV genoemd). Dit keurmerk laat zien dat een bedrijf weet hoe het veilig moet werken en toestemming heeft om aan elektrische installaties bij jou thuis te werken.

 • Is het interessante om een lening te nemen?

  Voor het aanschaffen van zonnepanelen is een investering nodig. Heb je dit bedrag niet op je rekening staan dan kun je zonnepanelen huren waarbij je een vast bedrag per maand betaalt, maar dit is duur, waarschuwt de Consumentenbond. Als je je panelen huurt is je rendement op de lange termijn veel lager, en zit je al gauw 10 tot 15 jaar vast aan een huurcontract. Een betere optie is je zonnepanelen te financieren, door een (groene) lening af te sluiten. Hiermee geniet je van alle voordelen die eigenaren ook hebben zoals bijvoorbeeld de BTW-teruggave. Je betaalt dan net als met huur een maandelijks bedrag, maar de zonnepanelen worden daarmee wel jouw eigendom. Kijk bijvoorbeeld bij het Warmtefonds voor leningen met zeer lage rentes.

Staat je vraag er niet tussen?

Geen zorgen! Neem gemakkelijk contact met ons op.

010 318 2860
Op werkdagen van 8:00 tot 17:00
info@returnonenergy.nl
Mailen mag altijd
1 van 3
Woonsituatie

Dit is slechts een indicatie. Wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte? Neem alsjeblieft contact op.

2 van 3
Verbruik
😄 Dankjewel! Met [bewoners] heb je een gemiddeld verbruik van:
[verbruik] kWh
Dit is ideaal voor zonnepanelen!
Vul je naam en e-mailadres in om direct je mogelijke opbrengsten te zien:
Opbrengst
Je hebt [aantal] zonnepanelen nodig om je verbruik van [verbruik-kwh] op te wekken.
* berekening op basis van panelen van 430 Wp
Zon en bliksem pictogram
Daarmee ga je
[besparen-per-jaar] besparen
Berekening: €[besparen] = kWh * €0,28 (het gemiddelde stroomtarief)
Spaarpot pictogram
Hierbij moet je denken aan een investering [investering] die je terugverdient in slechts [tijd]
Certificaat pictogram
Klinkt goed toch?
Vraag direct een offerte aan
Contact met een specialist

Vraag hier een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

📱 Bel zelf: 010 318 2860

We kunnen je ook terugbellen
Bel mij terug
Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op. Het versturen van de mail is helaas niet gelukt. Neem contact met ons op. Alvast bedankt

✉️ mail zelf: advies@returnonenergy.nl

Mail mij terug
Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op. Het versturen van de mail is helaas niet gelukt. Neem contact met ons op. Alvast bedankt